4.7 baseret på 52 anbefalinger

Udskiftning af radiator

Jeg kan hjælpe med din næste VVS-opgave

Udskiftning af radiator og radiatorventil

Tænker I på udskiftning af radiator? Hos MP BYG & BAD har jeg stor erfaring med levering og montering af radiator samt opbygning af fyrrum. Jeg bor i Hvidovre, men kommer mange andre steder som eksempelvis Glostrup, Albertslund og Rødovre for at stå for udskiftning af radiator med videre.

Service, reparation og udskiftning af radiator

Jeg tilbyder udskiftning af radiator og radiatorventil for både private og erhverv. Desuden tilbyder jeg service, vedligeholdelse og reparation. Jeg kommer også i blandt andet andelsboligforeninger for at servicere radiatorer.

Udskiftning af radiator kan være nødvendig, men det kan også være, at radiatorerne bare er gamle og grimme. Jeg kan montere nogle nye og smarte, som udnytter det varme vand mere effektivt.

Jeg har altid sans for både små og store detaljer, og jeg er både fleksibel og omhyggelig. Jeg er stolt af mit håndværk. Derfor bruger jeg kun kvalitetsprodukter fra velrenommerede producenter. Samtidig rydder jeg op og gør rent efter mig, inden jeg forlader en opgave

Mine kunder har ordet..

Kontakt mig for at få et tilbud på service og montering

Vil I høre mere om service, reparation og udskiftning af radiator? I er altid velkomne til at kontakte mig for at få råd og vedledning. Jeg udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.

I kan ringe på telefon 40 51 10 16 eller skrive til mig på [email protected] for at høre nærmere.