4.7 baseret på 52 anbefalinger

Montering af gulvvarme medfører lavere varmeregning

Jeg kan hjælpe med din næste VVS-opgave

Hvad kan I spare i varme ved montering af gulvvarme

Hos MP BYG & BAD står jeg klar med råd og vejledning, hvis I overvejer at få en installering af gulvvarme. Desuden kan jeg servicere jeres eksisterende gulvvarmesystemer.

Jeg har kontor i Hvidovre, men jeg kommer mange andre steder i landet som eksempelvis i Rødovre, Albertslund og Glostrup med videre. Jeg kommer også gerne hjem til jer med henblik på montering af gulvvarme.

Vi varetager projektet ved etablering af gulvvarme

Jeg tilbyder totalløsninger i forbindelse med montering af gulvvarme. Det betyder, at jeg varetager alt fra at fjerne de gamle gulve til at lægge nye på. Jeg benytter en underentreprenør til tømrerarbejdet. Jeg tager mig også af eventuel udskiftning af radiatorventiler og radiatorer samt opbygning af fyrrum.

Mine kunder har ordet..

Gulvvarmesystemer i hele eller dele af huset

I kan vælge installation af gulvvarmesystemer i hele huset, men det kan også blot være på badeværelset og/eller i dagligstuen med videre. Det er praktisk at kombinere renovering af badeværelse med udlægning af gulvvarme.

Normalt er det uproblematisk at tilslutte en gulvvarme-installation til en centralvarmeinstallation. Jeg klarer alle opgaver med sans for detaljerne, og jeg bruger kun kvalitetsprodukter fra velrenommerede producenter.

Jeg er både fleksibel og omhyggelig, og jeg går ikke, før jeg har ryddet op og gjort rent efter mig selv.

Kontakt mig gerne og få et tilbud på billigere varme

Er I blevet interesserede i at høre mere om montering af gulvvarme, eller kunne I tænke jer at få en billigere varme ved at få installeret gulvvarmesystemer i enten hele eller dele af boligen?

Kontakt mig gerne på telefon 40 51 10 16 eller på e-mail [email protected], hvis I ønsker at indhente et uforpligtende tilbud. Har I nogle spørgsmål, eller har I brug for kyndig rådgivning og vejledning, er I selvfølgelig også altid velkomne til at kontakte mig.

Jeg kan både installere ny gulvvarme, ligesom jeg kan servicere eksisterende systemer, og jeg sørger altid for at rydde pænt op efter mig, når jeg er færdig med mit arbejde.