Udskiftning af radiator

Udskiftning af radiator og radiatorventil

Tænker I på udskiftning af radiator? Hos MP BYG & BAD har vi stor erfaring med levering og montering af radiator samt opbygning af fyrrum. Vi bor i Hvidovre, men kommer mange andre steder som eksempelvis Glostrup og Rødovre for at stå for udskiftning af radiator med videre.

Service, reparation og udskiftning af radiator

Vi tilbyder udskiftning af radiator og radiatorventil for både private og erhverv. Desuden tilbyder vi service, vedligeholdelse og reparation. Vi kommer også i blandt andet andelsboligforeninger for at servicere radiatorer.

Udskiftning af radiator kan være nødvendig, men det kan også være, at radiatorerne bare er gamle og grimme. Vi kan montere nogle nye og smarte, som udnytter det varme vand mere effektivt.

Vi har altid sans for både små og store detaljer, og vi er både fleksible og omhyggelige. Vi er stolte af vores håndværk. Derfor bruger vi kun kvalitetsprodukter fra velrenommerede producenter. Samtidig rydder vi op og gør rent efter os, inden vi forlader en opgave

KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ SERVICE OG MONTERING

Vil I høre mere om service, reparation og udskiftning af radiator? I er altid velkomne til at kontakte os for at få råd og vedledning. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.

I kan ringe på telefon 40 51 10 16 eller skrive til os på paepcke1@mail.dk for at høre nærmere.

Firma info:

E-mail: paepcke1@mail.dk

CVR: 27727867

​RING TIL OS