MONTERING AF GULVVARME MEDFØRER LAVERE​ VARMEREGNING

​Overvejer I, hvad I kan spare i varme ved montering af gulvvarme? 

Hos MP BYG & BAD står vi klar med råd og vejledning, hvis I overvejer at få en gulvvarme-installation. Desuden kan vi servicere jeres eksisterende gulvvarme-installation.

Vi har kontor i Hvidovre, men kommer mange andre steder i landet som eksempelvis i Rødovre og Glostrup med videre. Vi kommer også gerne hjem til jer med henblik på montering af gulvvarme.

Vi varetager hele projektet ved montering af gulvvarme

​Vi tilbyder totalløsninger i forbindelse med montering af gulvvarme. Det betyder, at vi varetager alt fra at fjerne de gamle gulve til at lægge nye på. Vi benytter en underentreprenør til tømrerarbejdet. Vi tager os også af eventuel udskiftning af radiatorventiler og radiatorer samt topbygning af fyrrum.

I kan vælge montering af gulvvarme i hele huset, men det kan også blot være på badeværelset og/eller i dagligstuen med videre. Det er praktisk at kombinere renovering af badeværelse med lægning af gulvvarme. Normalt er det uproblematisk at tilslutte en gulvvarme-installation til en centralvarmeinstallation. Vi klarer alle opgaver med sans for detaljerne, og vi bruger kun kvalitetsprodukter fra velrenommerede producenter.

Vi er både fleksible og omhyggelige, og vi går ikke, før vi har ryddet op og gjort rent efter os.

KONTAKT OS GERNE FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ BILLIGERE VARME

Er I blevet interesseret i at høre mere om montering af gulvvarme?

Kontakt os gerne på telefon 40 51 10 16 eller på e-mail paepcke1@mail.dk , hvis I ønsker et uforpligtende tilbud. I kan også stille spørgsmål.

Firma info:

E-mail: paepcke1@mail.dk

CVR: 27727867

​RING TIL OS