MONTERING AF GULVVARME MEDFØRER LAVERE​ VARMEREGNING

​Overvejer I, hvad I kan spare i varme ved montering af gulvvarme? 

Hos MP BYG & BAD står jeg klar med råd og vejledning, hvis I overvejer at få en gulvvarme-installation. Desuden kan jeg servicere jeres eksisterende gulvvarme-installation.

Jeg har kontor i Hvidovre, men kommer mange andre steder i landet som eksempelvis i Rødovre, Albertslund og Glostrup med videre. Jeg kommer også gerne hjem til jer med henblik på montering af gulvvarme.

Jeg varetager hele projektet ved montering af gulvvarme

​Jeg tilbyder totalløsninger i forbindelse med montering af gulvvarme. Det betyder, at jeg varetager alt fra at fjerne de gamle gulve til at lægge nye på. Jeg benytter en underentreprenør til tømrerarbejdet. Jeg tager mig også af eventuel udskiftning af radiatorventiler og radiatorer samt topbygning af fyrrum.

I kan vælge montering af gulvvarme i hele huset, men det kan også blot være på badeværelset og/eller i dagligstuen med videre. Det er praktisk at kombinere renovering af badeværelse med lægning af gulvvarme. Normalt er det uproblematisk at tilslutte en gulvvarme-installation til en centralvarmeinstallation. Jeg klarer alle opgaver med sans for detaljerne, og jeg bruger kun kvalitetsprodukter fra velrenommerede producenter.

Jeg er både fleksibel og omhyggelig, og jeg går ikke, før jeg har ryddet op og gjort rent efter mig.

KONTAKT mig GERNE FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ BILLIGERE VARME

Er I blevet interesseret i at høre mere om montering af gulvvarme?

Kontakt mig gerne på telefon 40 51 10 16 eller på e-mail paepcke1@mail.dk , hvis I ønsker et uforpligtende tilbud. I kan også stille spørgsmål.

Firma info:

MP Byg og Bad

CVR: 27727867

Kontaktinformationer

Telefon: 40 51 10 16

E-mail: paepcke1@mail.dk​​