RENOVERING AF BADEVÆRELSE MED SANS FOR DETALJEN

Overvejer I at få udført renovering af badeværelse? Hos MP BYG & BAD har vi mange års erfaring med alle former for badeværelsesrenovering. Vi klarer alle opgaver med sans for detaljerne.

Vi holder til i Hvidovre, men vi kommer gerne i Rødovre, Glostrup og mange andre steder for at stå for renovering af badeværelse.

Kvalitetsprodukter ved renovering af badeværelse

Måske vil I have et helt nyt badeværelse, eller måske ønsker I en mindre badeværelsesrenovering. Det kan også være en mindre reparation som eksempelvis udskiftning af fuger på badeværelset. Det kan endvidere være, at toilettet løber, eller at vandhanen drypper.

Vi klarer enhver renovering af badeværelse, og det kan være i nye farver og med nye installationer. Det kan også være med mere inventar og med en helt ny indretning. Vi benytter udelukkende produkter fra velrenommerede producenter ved montering af badeværelse.

Vi har altid sans for detaljerne, fokus på kvaliteten og en god dialog under hele forløbet.

Dertil kommer, at vi tilbyder renovering af badeværelse til den helt rigtige pris.

Vi er med andre ord fleksible og omhyggelige. 

Dertil kommer, at vi ikke går, før vi har ryddet op og gjort rent efter os.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vil I høre mere om muligheden for renovering af badeværelse? Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en badeværelsesrenovering. Vi giver også gerne råd og vejledning.

Skriv til os på e-mail paepcke1@mail.dk eller ring på telefon 40 51 10 16 for at aftale nærmere.

Firma info:

E-mail: paepcke1@mail.dk

CVR: 27727867

​RING TIL OS