Mine kunder siger..​

Inger Marie Jensen

lillestjernelillestjernelillestjernelillestjerne

Tog imod div. småopgaver

Trukket nyt rør til påfyldning af vand på centralvarmeanlæg, monteret ny retyrføler til gulvvarme, montering af ny radiatorventil på radiator og afmonteret spulehane.​

pernille levin

lillestjernelillestjernelillestjernelillestjernelillestjerne

Nyt badeværelse og gæstetoilet.

Utrolig flot arbejde. Jeg er fuldt ud tilfreds og kan kun på det varmeste anbefale MP byg og bad

luise

lillestjernelillestjernelillestjernelillestjernelillestjerne

Opsætning af ny radiator. 

Michael har simpelthen været så fantastisk igennem hele processen lige fra bestilling/tilbudsafgivelse til aflevering. Han kom ud for at besigtige stedet, inden han afgav tilbud på opgaven. Det var rart at vide, at han havde set det hele selv og at have mødt ham på forhånd.

Michael kommer til tiden, bliver gerne en ekstra time eller to (selvom det er fredag) for at få arbejdet gjort færdigt og sidst men ikke mindst, Michael er fleksibel og tænker i alternative og æstetiske løsninger - ikke bare på at få sat noget op og komme videre. Han sørgede sågar for at vi lige fik en elektrikker forbi til at flytte en kontakt, som det viste sig nødvendigt at flytte, hvis vi valgte den helt optimale løsning, hvilket jeg jo helst ville.

Alt i alt en af de bedste håndværkeroplevelser jeg har haft. Og så hjælper det jo også, at Michael udover at være dygtig og patentlig er behagelig og meget fremkommelig!

Jacob Christiansen

lillestjernelillestjernelillestjernelillestjernelillestjerne

Nyt bad

Michael var en stor hjælp i planlægningsfasen, så der blev taget de rigtige beslutninger. 

Under ombygningen var Michael “en del af familien”, og man lagde slet ikke mærke til, at han var der. Vi var ikke helt gode til tidsplanlægning, men Michael tilpassede sin tid til vores. 

Og en vigtig detalje - der var altid helt rent efter Michael havde været der. Det betød meget. Nu står vi med et nyt badeværelse, som vi er meget glade for, og kunne ikke have gjort det uden Michael fra MP Byg og Bad. ***** fra os.

Lotte jensen

lillestjernelillestjernelillestjernelillestjernelillestjerne

Diverse VVS-opgaver

Nu har vi to gange inden for kort tid haft besøg af Michael P. og det er da en håndværker man kun kan anbefale! Udover at komme til tiden så er han simpelthen så reel, dygtig og servicemindet at det er en ren fornøjelse. Simpelthen en unik og enestående vvs'er! 

Tak for din måde at være på!

L. phillips

lillestjernelillestjernelillestjernelillestjernelillestjerne

Altid bedste service
Vi har benyttet MP Byg og Bad de seneste 10 år. To nye badeværelser plus alt, hvad der ellers kan opstå i et gammelt hus. Senest nyetableret radiator i karnap, så kuldebroen blev elimineret. Hos MP Byg og Bad bliver aftaler overholdt, man møder præcist og opgaverne løses på bedste vis til en rimelig pris.

Firma info:

MP Byg og Bad

CVR: 27727867

Kontaktinformationer

Telefon: 40 51 10 16

E-mail: paepcke1@mail.dk​​